INSCHRIJFFORMULIER SCHRIJFCURSUS VERHALEND SCHRIJVEN

Data: dinsdag 5, 12, 19 & 26 jan. / 9 & 23 feb. / 2 & 9 maart 2021.

SCHRIJF JE IN VOOR DE SCHRIJFCURSUS VERHALEND SCHRIJVEN

Na ontvangst van het inschrijfformulier ontvang je een factuur voor het cursusbedrag van € 395,-. Je kunt dit dan handmatig overboeken of betalen via de bijgevoegde IDEAL-link.

Je cursusplek is pas definitief zodra het cursusbedrag ontvangen is.
Het is goed om in de gaten te houden dat maximaal 5 plekken voor deze cursus beschikbaar zijn. Dus wees er op tijd bij.

Na ontvangst van het cursusbedrag krijg je een bevestiging van inschrijving. Verder ontvang je dan praktische informatie over de cursus en de inloggegevens voor de besloten Facebookgroep. Daar vind je al interessante artikelen, links en tips die bij gaan dragen aan jouw ontwikkeling als schrijver.

Verder vraag ik je om een door jouw geschreven tekst door te mailen, zodat ik me als jouw schrijfcoach alvast kan inlezen in jouw persoonlijke schrijfstijl.

Ik kijk er naar uit om op dinsdag 5 januari samen aan de slag te gaan met het ontdekken van nieuwe wegen op jouw schrijverspad.

Mocht de onvoorspelbaarheid van het coronavirus het gedurende de cursus onmogelijk gaan maken de lessen op locatie te volgen, dan kunnen we direct overschakelen naar de digitale 'lesruimte'. Dus de cursus kan hoe dan ook doorgaan, ook al gaat covid-19 misschien proberen roet in het eten te gooien.
Schrijfcursus schrijftraining fictie Hans van Bergen

INSCHRIJFFORMULIER

Type hierboven de 4 cijfers uit het blauwe vak.
Autoreply
From
Subject
HTML Body