Schrijver | Columnist | Scenarioschrijver | Spreker | Schrijfcoach | Copywriter

INSCHRIJFFORMULIER SCHRIJFCURSUS CREATIEF SCHRIJVEN

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus, is de startdatum van de cursus, creatief schrijven verschoven. Uiteraard houden we de ontwikkelingen nauw in de gaten en zou deze datum in het verlengde van landelijke adviezen nog verder opgeschoven kunnen worden.
Data: dinsdag 17, 24 & 31 maart / 7, 14, 21 & 28 april / 13 mei.

SCHRIJF JE IN VOOR DE SCHRIJFCURSUS CREATIEF SCHRIJVEN

Na ontvangst van het inschrijfformulier ontvang je een factuur voor het cursusbedrag van €295,-. Je kunt dit dan handmatig overboeken of betalen via de bijgevoegde IDEAL-link.

Je cursusplek is pas definitief zodra het cursusbedrag ontvangen is.
Het is goed om in de gaten te houden dat er maximaal 8 plekken voor deze cursus beschikbaar zijn. Dus wees er op tijd bij.

Na ontvangst van het cursusbedrag krijg je een bevestiging van inschrijving. Verder ontvang je dan praktische informatie over de cursus en de inloggegevens voor de digitale omgeving. Daar vind je al interessante artikelen, links en tips die bij gaan dragen aan jouw ontwikkeling als schrijver. Verder vraag ik je dan om een door jouw geschreven tekst door te mailen, zodat ik me als jouw schrijfcoach alvast kan inlezen in jouw persoonlijke schrijfstijl.

Ik kijk er naar uit om op dinsdag 17 maart samen aan de slag te gaan met het ontdekken van nieuwe wegen op jouw schrijverspad.

Schrijfcursus schrijftraining fictie Hans van Bergen

INSCHRIJFFORMULIER

Autoreply
From
Subject
HTML Body